Palvelut

Projektinjohto ja valvonta

Asunto-osakeyhtiöille, kiinteistöosakeyhtiöille ja isännöitsijöille AMRAK tarjoaa teknisen isännöinnin palveluita sekä saneerauksien projektinjohtoa ja valvontaa. AMRAKIN erityisosaamista ovat linjasaneerauksien valvonta ja projektinjohto sekä märkätilarakentaminen.

Projektia

Suunnittelu

AMRAK auttaa esimerkiski silloin, kun taloyhtiössä suunnitellaan saneerausta tai pohditaan kiinteistön korjausvelkaa.Teknisen isännöinnin kohteissa vahinkotapaukset lähdetään hoitamaan välittömästi. Yrityksen toimintaan kuuluu myös laadukas, reaaliaikainen dokumentointi ja raportointi. AMRAK palvelee asiakkaitaan joustavasti.

Julkaistua raporttia

Suunnittelu

AMRAK auttaa esimerkiski silloin, kun taloyhtiössä suunnitellaan saneerausta tai pohditaan kiinteistön korjausvelkaa. AMRAK palvelee asiakkaitaan joustavasti. Teknisen isännöinnin kohteissa vahinkotapaukset lähdetään hoitamaan välittömästi. Yrityksen toimintaan kuuluu myös laadukas, reaaliaikainen dokumentointi ja raportointi.

Julkaistua raporttia

Konsultointipalvelut

Meiltä saa palvelua kaikkiin kiinteistön tekniseen elinkaareensekä kunnossapidon konsultointiin liittyvissä asioissa. AMRAKin taustalla on halu parantaa rakentamisen laatua. AMRAKin tunnuslause onkin paremman rakentamisen puolesta. Yritys etsii tilaajan edun mukaisia, kustannus tehokkaita ratkaisuja kaikkiin saneerausrakentamisen tarpeisiin.

Vuodesta lähtien auttamassa asiakkaita

Ammattilaiset tukenasi

Kaikilla työntekijöillä on kattava kokemus rakentamisesta sekä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöistä.

AMRAKilla on laaja tieto korjausrakentamisen oikeista, hyviksi havaituista ratkaisuista, jolla saavutetaan kestävä lopputulos.

Kiinnostuitko?